• 10 Haziran Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 3 hafta, 6 gün, 12 saat, 10 dakika, 48 saniye önce

My Sweet Boy bu sezon Adana’da koştuğu beş yarışında da çizigisini korumayı başardı. Sanırım mesafe çekincesiyle hak ettiği agf oranını bulamamış. Grubun uygunluğunun mesafe problemini örteceğini düşünüyorum ki zaten 1700’de anormal bir düşüş göstermeyecektir, tek yazıyorum.

 

İkinci ayakta, ilk kez çime çıkıp kumda bozuk toto yapmış, çimle birlikte çıkış yapabilecek taylar var. İlk üç yarışını Urfa’da koşan,  Necme 37’nin torunu Rüya Kızım çimde kesinlikle daha iyi koşacaktır. Tecrübeli erkeklerin yanında koştuğu ilk yarışında epey tutulan Beraycan’dan ilk yarış acemiliğini de atmış olduğunu hesaba katarak çimde çok daha iyi bir yarış bekliyorum. Uyumlu pedigriye sahip Maydoş’u da mutlak yazalım. Şanslı Yalçın yerini erken alabilmesine karşın net sprint özelliği olmadığı için çok güvenilir bir tay değil. Süratli yapısıyla Bartuğ ve çimci pedigrili Çılgın Berk şans verdiğim diğer isimler.

 

Hearts Reason’un eksik olduğunu benim de kabul ettiğim uzun mesafe performansı bile bu grupta favori olması için yeterli. İkinci bankoya ihtiyaç duyanlar Hearts Reason’u tercih edebilir.

Kaybetmesi durumunda sadece Anka’nın değil  Hıgh Preasure ve Kaıser Söze’nin de şansı var. Tek yazmayacaksak dört atı ayırmayalım. Üç yarıştır Kısa Vade koşup bugün alt gruba dönen Hıgh Preasure kum ve mesafe yatkınlığıyla çok ters bir sonuç alabilir. Kaiser Söze’nin boş kaldığı her yarış olduğu gibi bugün de bir direnci olacaktır. Hearts Reason aşırı eksik koşacaksa Kaiser Söze olmadan bu yarışı geçebilmek çok sıkıntılı olacak.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3

2.Ayak: 13,8,1,5,2,10

3.Ayak: 6,4,7,13

4.Ayak: 3,,1,4,6

5.Ayak: 2,4,12,11

6.Ayak: 6,2,3,9


Cengiz Gürbüz