• 15 Mart İzmir ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 5 ay, 3 hafta, 2 gün, 16 saat, 46 dakika, 24 saniye önce

Üçüncü ayak 3 ( Berdar ) ekledim.


Gruptan farklı yetenğitle Karaçetin’e bir kez daha güveniyorum, ilk altılıda banko tercihim oldu.

Doyoun Hearted ve Gürsoyhan arasında sonucu ne olursa olsun yakın bitecek bir yarış var, iki atlı yerimiz de burası olsun.

 

Ege Derebisi’nde Long Runner ve Grey Ocean gruptan farklı noktadalar. Can Dadaş için yarış gidişi uygun değil, Kinowa eski halinden çok çok uzak görünüyor. El Nino bu sezon böyle bir yarışı kazancak gücü hiçbir yarışında gösteremedi.

Long Runner ilk kez kum koşacak. Ocak ayından bu yana tek galop bile atlamadan, müthiş hazırlanmış görünüyor. Geçen sene atın iç pistte defalarca rekor galop yaptığından bahsediliyordu. Long Runner gibi çabukluğu olmayan bir atın galobunda rekor işler yapması pist uyumuyla ilgili önemli bir işaret! Kaldı ki bu sezon İzmir kumunda çok üst düzey yarış koşulmuyor. My Pride gibi bir at bile tempo lehine işlediği zaman açık yarış kazanabilecek şartları yakaladı. Sonuç olarak bu kadar hazır bir Long Runner, %60 civarı performans gösterebilirse bence bu yarışı beklenenden kolay kazanır.

Rakibi Grayocean.

 

Ayizi Koşusu’nda Ultima Forsan mutlaka yazılmalıdır. Program içinde Agf oranıyla muhtemel performansı arasındaki fark düşünüldüğünde bence en dikkat çekici isim Ultima Forsan.

Glabella ve Hayrişim ile yarış bence kapanıyor.

 

Bankom son ayakta Catch the Breeze.

İlk yarışını Eylül ayında, tecrübeli ve iyi tayların koşup çok tatminkar bir sonuç almıştı. Hemen akabinde bir çim Maiden’ı koşabilse %60 ları zorlayabilecek bir performans olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Sonra ikişer arayla iki kum yarış koştu, ikisinde de yarışın içinde kalmayı başardı fakat tayın pist tutuşunda İnvincıble Son etkisi var, çimde daha farklı olduğunu net söyleyebiliriz.

Pentimento, Field Star gibi sürat yapan rakiplerini etkili bir bitirişle ayırmasını bekliyorum.

Bol şanslar…

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 1 ( Karaçetin )

2.Ayak: 12,7,5,4,2,11,13,6

3.Ayak: 2,4,1,3,5,7,8

4.Ayak: 1,2

5.Ayak: 4,5,8,1,2,6

6.Ayak: 1,6,10,4,3

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 4,5,8,1,2,6

2.Ayak: 1,6,10,4,3

3.Ayak: 1,5,2,3

4.Ayak: 9,,7

5.Ayak: 7,1,4,11,3,2

6.Ayak: 3 ( Catch The Breeze )