• 17 Kasım İstanbul

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 9 ay, 2 hafta, 6 gün, 15 saat, 58 dakika, 17 saniye önce

İlk ayakta tek yarış koşmuş tayları Last İmpact ile kıyasladığım zaman formlarının henüz yeterli olmadığını düşünüyorum.  Last İmpact Maiden’dan çıkması çeşitli nedenlerle gecikmiş, bugün ideal mesafesini koşan, stil olarak da yarışa hakim bir tay. Yetenekeli jokeyiyle kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum.

My Champion’un son koşusunu hiç ama hiç beğenmedim, bugün yazmayacağım.

Rakip tercihim Tivoli oldu. İlk yarışında hafif tereddüt edip, yetenekli tayların yanında etkili bir düzlük yarışı koşmuştu. İkinci yarışında 1600’de kaçmayı denedi, o günki kondisyonuyla gelebildiği yer bence yine iyi.

Bugün mecburen bekleyeceği bir yarış var,dolayısıyla gücünü net şekilde gösterecektir. Bu tayların yanında kesinlikle çok iyi koşmasını bekliyorum.

İki tayla bence ilk ayağı beklediğimizden daha kolay geçeceğiz.

 

Peri Lina’nın sorunlu olduğuyla ilgili bir duyum bütün ganyan bayilerine yayılmamışsa, bu agf sıralamasının tek ölçütü ilk kez sentetik koşacak olması. Peri Lina bugüne kadar hiçbir pistte eksik koşmadığı gibi öne istediği tempoda düşebildiği hiçbir yarış bu atlara geçilmedi. Benim gözümde formda ve öne düşebilmiş Peri Lina’yı bu atların herhangi bir pistte geçebilmeleri mümkün değil. Af makası yarış saatine doğru kapanır diye beklerken açılmaya başladı. Ben net bir yarışla kazanmasını bekliyorum. Kahraman ekürisi ciddi sorunu olan bir Peri Lina’yı iki hafta arayla bence koşmaz.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 7,10

2.Ayak: 4,9,2,5,7,11

3.Ayak: 4,6,5,10,8,9

4.Ayak: 6 ( Peri Lina )

5.Ayak: 6,4,5,2,3,1,7

6.Ayak: 6,3,2,1,9,12,10


Cengiz Gürbüz