• 18 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 6 ay, 2 hafta, 3 gün, 15 saat, 45 dakika, 21 saniye önce
Yaşadığımız büyük felaket sonrası yarışlara adapte olmak hiç kolay değil. Fakat Tjk'nın aldığı karar doğrultusunda işimizi yapmak durumundayız. Hepimizin başı sağolsun, Allah sabırlar versin. 
 
Koştuğu iki yarışla kumaşını gösteren Rintintin bu mesafede düzlüğe çok güzel oturan bir tay. Kazanma alışkanlığı için son derece doğru bir yarış tercih edilmiş, bankomdur.
 
Sezona damga vuran Demirberke ve Katıoğlu ikilisinin olmadığı grup yarış ezber bozan bir neticeye oldukça yakın görünüyor. Ara dönüşü kısa sürede gücünü yakalayan Her Daim son yarışını göz dolduran bir düzlük yürüyüşü ortaya koydu. Geçtiği atları aşağı yukarı bu sınıf kabul edebiliriz. Ankara'da da ara verene kadar kum pistin en efektif taylarından biriydi. Mesafe konusunda sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Giriş cümlesinde bahsettiğim üzere tamamen ortada bir yarış ve favori Tanışık için de 1900 metrenin zor bir mesafe olduğunu düşünüyorum. Sabırlı bir biniş katkısı alabilmesi neticesinde Her Daim'in yeteneğine güveneceğim. Kurgumun ikinci bankosudur.
 
Bol şanslar...
 
 
1.Ayak: 5 (Rintintin)
 
2.Ayak: 3,6,5,2,7,8
 
3.Ayak: 3 (Her Daim)
 
4.Ayak: 3,2,5,1
 
5.Ayak: 4,1,2,3,5,6
 
6.Ayak: 7,3,6,10,9
 
 
Cengiz Gürbüz