• 25 Ağustos Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 8 ay, 1 hafta, 20 saat, 15 dakika, 28 saniye önce

El Gambo – İntocu kıyasını doğru yapabilirsek ilk ayaktan tek çıkarabiliriz. El Gambo’nun artık kronikleşen şekilde iki üç boy ağır start çıkışı yaptığını biliyoruz. El Gambo nasıl yarış kazanır? ya kafaya gelmesi ya da öne yakın yer tutması lazım. Bugün grubun kalabalık olması, en dış startı çekememesi gibi sebeplerle muhtemelen geri bekleme yapmak zorunda kalacak. Öne gelmeye çalışırsa mecbur erken yürütmeli. İki senaryonun da El Gambo’yu eksilteceğini düşünüyorum. Mesafenin 1400, kilosunun 60 olması diğer küçük dezavantajları.

İntocu’ya bakalım, net ve yetenekli bir kısa çim atı olduğunun teşhisini uzun süre önce koymuştum. Bursa’ya uyum sağladı ve her türlü yarış gidişinde gelebiliyor, El Gambo hariç çok uygun olan bu grubu geçeceğini düşünüyorum, bankom.

 

İkinci ayak çok at yazıyorum, Avan’a dikkat, boş kalacak ve çok tehlikeli.

 

Ray Of Sunshine’ı ufaltmak isteyenler tek bırakabilir. Uzun çimde özel ve önü çok açık atlardan bir tanesi, yarışın yavaş gider görünmesinden dolayı risk almak istemiyorum, sıkışanlar tek bırakabilir. Sıralamam şablonda.

 

Kınowa’nın yarış içinde zor giden yapısı yer tutma sıkıntısı yaratabilir. Özellikle Babadöker’i kaçırma ihtimali var, bu kadar favoriyken tek bırakmayalım derim. Babadöker, Mıster Strong ve kırk gün ara verip dinç gelen Bavi Reş yarışın kapalısı.

 

Grubun üzerinde kısa çim yeteneğiyle Mc Gregor ve çabuk yapısı, farklı pişkinliğiyle Fibonacci tabelaya yeterlidir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3

2.Ayak: 7,8,4,5,3,2

3.Ayak: 5,,1,4,2,7,8

4.Ayak: 7,4,8,5

5.Ayak: 5,7

6.Ayak: 2,13,4,5,3


Cengiz Gürbüz