• 2 Şubat Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 3 hafta, 6 gün, 11 saat, 23 dakika, 22 saniye önce
Yedili ganyanın ilk ayağında Gönül Kırmaz bankom.
 
 
 
Son yarışıyla nihayet beklenen çıkışı gösteren Kılıçalp aynı performansı bugün de sahaya taşıyabilirse geçilmesi zor, daha sağlam teklerim olduğu için Kılıçalp'i tercih etmedim. Aradan sonra düzenli hazırlanmış görünen Fatih birinci sınıf ve bu tip hafif kumlara da yatkın pedigrisiyle yazılmalı. Deniz Şahı ve Detay daha sonra şans verdiğim isimler.
 
 
 
All Most kızı Nurkut'un torunu Palermo yeni yeni oturmaya başlayan, mesafeye yatkın bir tay, ilk şansı ona veriyorum. Özduran ile olan akrabalığı, eşgal ve yarış tipi itibarıyla abisine benzemesiyle Aykara için mesafe tereddütüm var ama bu grupta ihmal edilmemelidir. Uzun süre sonra ilk kez bu kadar uygun grup yakalayan ve Kocaeli kumunu Bursa'ya göre biraz daha iyi koşabilen Durmuşkardeş son tercihim.
 
 
 
Son yarışında Headway'den numarayı almak için 1200 metre boyunca spirnt yapan Gold Foot sonlara sıfır sermaye ile geldiği için Fratelli'ye dayanamadı. Bugün Yenilmez'i önüne alarak, daha kontrollü bir yarış koşacaktır. Bu gruba geçileceğini düşünmüyorum, ilk bankom.
 
 
 
İdeal mesafesini ve çok uygun grubu bulan Taşkesen de sağlam bir banko gibi görüyor. Taşkesen için en tehlikeli senaryo Mazarat'ın değil Önemli'nin boş kalması. Mazarat'ın buna izin vereceğini zannetmiyorum, dolayısıyla Taşkesen ikinci bankom oldu.
 
Bol şanslar.


Yedili Ganyan
 
1.Ayak: 1

2.Ayak: 6,3,1,2
 
3.Ayak: 10,7,3
 
4.Ayak: 4
 
5.Ayak: 2
 
6.Ayak: 2,3,4
 
7.Ayak: 8,9,10,1,4,6


Cengiz Gürbüz