• 6 Ekim İstanbul ( Cengiz Gürbüz )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 1 gün, 11 saat, 3 dakika, 26 saniye önce

Ikinci ayak cikan at yerine Kaplankaya ekledim.


Istanbul'da Oğuz Karabıyık'ın da tahminleri olacak, kredi düşmeden okuyabilrsiniz.


İlk ayak Gözyaşı Gecesi, Amankaya ve Altıncı His arasında, denk sayılabilecek bir yarış. Amankaya’nın İstanbul performansı Gözyaşı Gecesi’ne yakın, rakibini sıkıştıracaktır. Yarışını koşarsa Altıncı His de bu ikili kadar şanslı.

 

Görünmez’i iki yarıştır çok beğeniyorum, ağır sahada erkeklerle koştuğu son yarışı çok iyiydi, yarışın net favorisi. Kısa aradan soran çok iyi hazırlanan Gergin zayıf grupta yarışın içinde olacaktır. Okgibi boş kalabileceği zaman sınıf bir Kaizbert olacağını ilk yarışında hissettirdi, gelişen tecrübesi ve boş kalır görünmesiyle şansı var. Sezon başı iyi yarışları hatırına Yadigarım son tercihim.

 

Bankom Karacagüzeli oldu. Son yarışındaki start çıkışı, temposu, düzlük performansı şahane. Direkt öne çıkmayı hedefleyerek koşması ve Ulukız’dan daha seri olmasıyla rakibinden numarayı alacaktır. 1300’de dayanacağını düşünüyorum, bankom.

 

Yarışın favorisi Diabolik tamamen Halis şişirmesi, vasat bir tay, kazanacağını hiç sanmıyorum. İlk şans, son iki koşusunda ciddi gelişim gösteren, Pendragon’a bile kafa vermeyip son elliye kadar gelen İnci Boncuk’un.  Son koşusundaki içe yatma eğilimini göstermezse, gruptan farklı kumaşıyla Whıte Fire tek rakibi.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,6,5

2.Ayak: 8,4,11,5

3.Ayak: 8,7,6,9,3,1

4.Ayak: 4

5.Ayak: 2,6

6.Ayak: 14,12,2,3,4,6,10,9,11


Cengiz Gürbüz